Vallensbæk Lokalhistoriske Forening

Kommende møder

Slægtsforskningsaften Højrupgård
man, 22-okt-2018 19:00 - 21:30

Denne gang er slægtsforskningsaftenen den fjerde mandag i måneden!

Brug et par timer til udveksling af erfaringer og data.

10 nov
Arkivernes dag Højrupgård
lør, 10-nov-2018 11:00 - 16:00

Arkivernes dag er en landsdækkende begivenhed, hvor arkiverne inviterer befolkningen ind for at se, hvad vi kan. Åbent hus-dagen bliver på mange arkiver suppleret med udstilling, foredrag eller andre aktiviteter.
Vi holder vore lokaler på Højrupgård åbne, så man kan se hvad vi har i gemmerne.

12 nov

Denne aften fortsætter vores bestyrelsesmedlem Benny Mortensen med at fortælle om Vallensbæk i ”gamle dage”. Om en udvikling som startede ved stranden, og som ændrede Vallensbæk fra et landsogn til en forstadskommune til København.

Der er gratis adgang, men billetter bestilles via kommunens hjemmeside. Man kan evt. henvende sig i Kultur- og Borgerhuset, og der få hjælp til bestilling af den/de ønskede billetter.

Formanden har selv fået billet nr. 50 og 51. Ved arrangementet i foråret var der over 100 deltagere.

Klik på Film og få et indblik udviklingen af bolig og byggeri i Vallensbæk.

En film, der er blevet optaget af foreningeni efteråret 2017 med støtte fra Vallensbæk Kommune

Filmen vil også kunne ses fra kommunens hjemmeside

Klik på følgende film, der er optaget fra efteråret 2016 til sommeren 2017

1.  Erhverv, en beskrivelse af fem erhvervsvirksomheder i Vallensbæk
  2.  Kultur og fritid, en beskrivelse af kultur og fritid i Vallensbæk
  3.  Ældre og få et indblik i hvordan ældre borgere ser på Vallensbæk.
  4.  Natur og få et indblik i hvilke muligheder, du har i naturen i Vallensbæk.

Se også filmen Fra grøn landkommune til grøn bykommune om Vallensbæk i årene 1962-75

Minikalender

Login formular

Hvis du er bruger, så login her. Hvis du ønsker at blive bruger, der kan modtage nyhedsmail og andet, så klik på 'Registrer'. Hvis du ønsker medlemsskab, så klik på menuen til venstre.

NB: Registrering fejler, hvis en anden bruger allerede har samme navn!